Forsiden  |  Kalender  |  Køb og salg  |  Debat  |  Boligmarked  |  Billeder
Flag allé

 

Gør mærkedagen festlig med en flagallé

Flagalléen i Sdr. Vium hører under Sogneforeningen. Det daglig arbejde med flagallen varetages dog af en gruppe aktive pensionisker i byen kaldet "flag-banden".

Regler for flagalléen i Sdr. Vium

  1. Der flages gratis ved medlemmers runde og halvrunde fødselsdage fra 70 år og opefter. Der flages enten på selve dagen eller på festdagen.

  2. Der flages gratis for medlemmers bryllupper, sølvbryllupper og opefter. Der flages enten på selve dagen eller på festdagen.

  3. Der flages gratis på konfirmationsdagen i Sdr. Vium.

  4. Der flages gratis til sognets sommerfest eller lignende. Kontakt her sogneforeningen.

  5. Herudover kan flagalléen lejes. Er man medlem af sogneforeningen koster det 300 kr. at leje flagalléen. Er man ikke medlem koster det 600 kr. Op- og nedtagning af flagalléen er inkluderet i lejen.

  6. Flagalléen skal altid bestilles - også når flagning er gratis. I modsat fald vil der ikke blive flaget. Bestilling og evt. betaling sker til flagalléens kontakt person: Erhardt Allerslev 97 37 53 41.

  7. For at opnå medlemsfordelene skal man ved bestilling af flagalléen forevise kvittering for medlemskab af sogneforeningen. Har man mistet sin kvittering kan kassereren hjælpe.

  8. Det vil i hvert tilfælde blive vurderet, hvorvidt der hejses flag i sidegaderne, men der vil altid blive flaget hele vejen gennem byen (Esbølvej fra byskilt til byskilt).


Sidst opdateret 2. maj 2014