Forsiden  |  Kalender  |  Køb og salg  |  Debat  |  Boligmarked  |  Billeder
Fiberbredbånd
 
 

Fiber Bredbånd til Sdr. Vium

For et par år siden begyndte SydEnergi at lægge Fibernet ud langs alle veje i Sdr. Vium. I dag er nettet fuldt etableret, og alle husstande enten er, eller kan blive koblet på med kort varsel fordi kablet ligger klar i kanten af vejen.

For os som forbrugere betyder det meget stor valgfrihed når vi vælger telefon-, TV og internetforbindelse. Her behøver man ikke gå glip af noget som helst :-)

I min egen husstand skiftede vi alle TDC abonnementerne ud med SydEnergis tilbud i 2009 og den gamle parabol pillede vi ned. Den pyntede jo heller ikke ligefrem på et hus fra 1942. Mit arbejde giver mulighed for hjemmearbejde ind i mellem, og det virker bare helt upåklageligt med vores 30Mb internetforbindelse. Jeg kan deltage i Webmøder, bruge videokonference og lave gratis telefonopkald via Skype, og med 30Mb er der altid kapacitet nok.

Jeg betaler under 300 kr. om måneden for 30Mb internet. Det er flot.

På det seneste er jeg begyndt at abonnere på WebTV. Det giver mig mulighed for flere kanaler med lige netop det jeg interesserer mig for.

Har du spørgsmål om hvordan jeg benytter internetforbindelsen til disse ting, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 6040 9276.

Hilsen Morten

Klik for at se mere om fiberbredbånd fra SYDENERGI


Sidst opdateret 27. november 2011